Verzending en levertijden

Laatst bijgewerkt op 30 november 2023

1. Verzending:

1.1. Wij streven ernaar om bestellingen zo snel en efficiënt mogelijk te verzenden nadat de betaling is ontvangen en de bestelling is bevestigd.

1.2. Verzendkosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenproces en variëren afhankelijk van de bezorgopties en de locatie van de klant.

1.3. Wij bieden zowel nationale als internationale verzendopties, waarbij de verzendkosten en levertijden kunnen verschillen.

1.4. Klanten ontvangen een verzendbevestiging met trackinginformatie zodra hun bestelling is verzonden.

2. Standaard Levertijden:

2.1. De standaard levertijd voor bestellingen binnen Nederland bedraagt doorgaans 1 tot 3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

2.2. Internationale levertijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de bestemming en de gekozen verzendoptie.

3. Spoedverzending:

3.1. Voor klanten die hun bestelling met spoed nodig hebben, bieden wij mogelijk spoedverzending aan tegen extra kosten.

3.2. Spoedverzendingsopties en bijbehorende kosten worden tijdens het afrekenproces aan de klant getoond.

3.3. Klanten kunnen contact opnemen met onze klantenservice om te informeren naar de beschikbaarheid van spoedverzending voor hun bestelling.

4. Traceerbaarheid en Klantcommunicatie:

4.1. Alle bestellingen worden verzonden met traceerbare methoden, zodat klanten de voortgang van hun levering kunnen volgen.

4.2. In geval van vertragingen of problemen met de bezorging, zal onze klantenservice proactief communiceren met de klant om hen op de hoogte te stellen en oplossingen aan te bieden.

5. Verlies of Beschadiging:

5.1. In geval van verlies of beschadiging tijdens het transport, nemen wij de verantwoordelijkheid om een passende oplossing te bieden, waaronder vervanging of terugbetaling.

6. Algemene Voorwaarden:

6.1. Klanten worden aangemoedigd om ons volledige beleid voor bestellen en wijzigen, evenals ons beleid voor bezorgen en retourneren, te lezen in combinatie met dit beleid voor verzending en levertijden.

6.2. Verzendkosten, levertijden en beschikbare verzendopties zijn onderhevig aan wijzigingen en kunnen naar eigen goeddunken van het bedrijf worden gewijzigd of stopgezet.

6.3. Dit beleid is van toepassing op alle bestellingen geplaatst op onze website of andere aangewezen verkoopkanalen.

6.4. Klanten worden geadviseerd om regelmatig de voorwaarden te controleren voor eventuele updates.

Dit beleid is ontworpen om de bezorgervaring van onze klanten te verbeteren en kan worden herzien om rekening te houden met bedrijfsontwikkelingen en wetswijzigingen. Voor vragen of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met onze klantenservice.